
safir_mainheading title=”Tanım” icon=”ayar”]
İtalya’da Hukuk Eğitimi 3 yıl lisans ve 2 yıl master olmak üzere toplam 5 yıldır. Yani ciclo unico-bütünleşik program; 3(lisans)+2(master) birlikte yapılır- program türüne dahil bir bölüm olup genellikle eğitim dili İtalyancadır.
Uluslararası Hukuk bölümünü İngilizce okumak mümkündür ve lisans eğitim süresi toplam 3 yıldır.
İtalya’da Hukuk bölümünde eğitim almak isteyen öğrencilerin girmesi gereken ilgili üniversite tarafından düzenlenen bir Hukuk Bölümüne Giriş Sınavı bulunmaktadır
İtalya’da Hukuk Bölümü gibi giriş sınavı ile kabul veren programlara daha iyi hazırlanmak için özel olarak hazırladığımız Hukuk Giriş Deneme Sınavlarımıza katılarak seviyenizi ölçebilirsiniz.
Hukuk Giriş Deneme Sınavlarını sadece İtalyanca dil seçeneğinde olabilirsiniz.
Hukuk Giriş Sınavında;
- Mantık
- Okuma
- Genel Kültür gibi konular yer almaktadır.
Hukuk Giriş Deneme Sınavı kontenjanlarımız sınırlıdır.
Ücret: Hukuk Giriş Deneme Sınav ücretimiz KDV dahil 150 TL‘ dir. Ödemeleri kredi kartı veya nakit olarak yapabilirsiniz.KDV dahil 150 TL
Hukuk Giriş Deneme Sınavlarımız bizden danışmanlık alan öğrencilerimiz için ücretsizdir.
Sınav Yeri: 19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cd. No:158 Polat Pasajı 1.Kat İç Kapı No:83 Şişli/İstanbul
Pisa Test Prep, İtalya’da olmak üzere birçok ülkede bulunan devlet ve özel üniversitelerle birlikte çalışmakta ve öğrencileri bu üniversitelere giriş sınavlarına kayıtlarını yapmaktadır. IMAT, Mimarlık, Mühendislik, SAT, Bocconi Test, ELTS ve TOEFL Hazırlık Kurslarımız hakkında detaylı bilgi almak, başvuru ve kayıt işlemleri hizmetlerini öğrenmek için +90 212 234 24 15 ve +90 532 292 92 37 numaralarıdan bizi arayabilir veya info@pisatestprep.com ‘a mail atabilirsiniz.