Merkez Mah. Kağıthane/İstanbul

IMAT Deneme Sınavı

5.908
IMAT Deneme Sınavı
Tanım

IMAT sınavı (International Medical Admission Test) İtalya’da Tıp ve Diş Hekimliği eğitimi almak isteyen öğrencilerin girmesi gereken bir sınavdır. Bu sınav  İtalya Eğitim, Üniversite ve Araştırma Bakanlığı IMUR (The Italian Ministry of Education, University, and Research) tarafından yapılacaktır.

İtalya’da Tıp Fakültesi, Diş hekimliği gibi bölümlere öğrenci kabulü IMAT Sınavı ile yapılmaktadır. Pisa Test Prep olarak, öğrencilerimizin başarılı olması için IMAT Deneme Sınavı yapmaktayız. Sizlerde bu programlarımıza katılım sağlayarak sınav için ön hazırlık yapabilirsiniz.

İtalya’da Tıp Fakültesi, Diş hekimliği gibi bölümlere giriş sınavı ile kabul veren programlara daha iyi hazırlanmak için özel olarak hazırladığımız İtalya’da Tıp Fakültesi (IMAT) Deneme Sınavlarımıza  katılarak seviyenizi ölçebilirsiniz.

Müfredat

Tıp Eğitimi Giriş Sınavındaki Dersler ve Soru Sayıları;

Okuduğunu anlama ve tarih (4 soru),
Mantık ve problem çözme (5 soru),
Biyoloji (23 soru),
Kimya (15 soru),
Fizik ve Matematik (13 soru)
Dil Seçenekleri

İtalya’da Tıp Fakültesi Deneme Sınavlarını yani IMAT Deneme Sınavı nı İngilizce veye İtalyanca dil seçeneklerinden birinde olabilirsiniz.

Kontejan

İtalya’da Tıp Fakültesi (IMAT) Deneme Sınavı kontenjanlarımız sınırlıdır.

Ücret

Ücret: İtalya’da Tıp Fakültesi (IMAT) Deneme Sınavı ücretimiz  750 TL +KDV‘ dir. Ödemeleri kredi kartı veya nakit olarak yapabilirsiniz.

Duyurular

İtalya’da Tıp Fakültesi (IMAT) Deneme Sınavlarımız bizden danışmanlık hizmeti alan öğrencilerimiz için ücretsizdir.

Konum

Sınav Yeri: Merkez Mah. Seçkin Sok. Dap Yapı Z Blok No: 2/4A İç Kapı No: 235 Kağıthane/İstanbul

Detaylı Bilgi İçin
İndirimli Deneme Sınavı Fırsatları
Hazırlık Kursları ve Deneme Sınavları hakkında ayrıntılı bilgi için iletişime geçin.

Pisa Test Prep, İtalya başta olmak üzere birçok ülkede bulunan devlet üniversiteleri ve özel üniversitelerle birlikte çalışmakta ve öğrencilerin bu üniversitelere giriş sınavlarına kayıtlarını yapmaktadır. IMAT, Mimarlık, Mühendislik, SAT, Bocconi Test, ELTS ve TOEFL Hazırlık Kurslarımız hakkında detaylı bilgi almak, başvuru ve kayıt işlemleri hizmetlerini öğrenmek için +90 212 234 24 15 ve +90 501 292 24 15  telefon numaralarından bizi arayabilir veya info@pisatestprep.com ‘a mail atabilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Hazırlık Kurslarımız Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: